نماینده مجلس: افزایش ۴۶ درصدی تعرفه‌های پزشکی فقط بر دوش مردم نباشد چین از طرح عربی بازسازی غزه حمایت کرد استفاده از فناوری‌های نوین در شناسایی شبکه‌های قاچاق مرضیه افخم سفیر ایران در اسلوونی شد غذای ذخیره شده در غزه برای کمتر از دو هفته کافی است کمیته تخصصی توسعه روابط اقتصادی خراسان رضوی و افغانستان تشکیل می‌شود رد ادعا‌های مطرح‌شده توسط انگلیس علیه ایران هشدار اندیشکده آمریکایی درباره آغاز جنگ تجاری جهانی بیانیه ضدایرانی اتحادیه اروپا در نشست شورای حکام آژانس انرژی اتمی(۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آیین افتتاح طرح کمربند سبز شهر تهران با حضور قالیباف برگزار شد | رئیس مجلس: اساس خدمات عمومی در شهرداری‌هاست واکنش سفیر دائم ایران در شورای حکام به دیدگاه‌های رژیم صهیونیستی درباره عدم اشاعه هسته‌ای پزشکیان: با کاشت درخت، اجازه ندهیم وضعیت زیستی کشور بیش از این تخریب شود پنجشنبه‌ها تعطیل رسمی نیست! آسوشیتدپرس گزارش داد: کودکان غزه در نتیجه سرما و کمبود دارو می‌میرند ترامپ به دنبال توافق معدنی بزرگ‌تری با اوکراین است حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به یک خودرو در راس الناقوره لبنان رژیم صهیونیستی طرح کشورهای عربی برای بازسازی غزه را رد کرد رهبر انقلاب در مراسم روز درختکاری: نهضت ملی درختکاری جدی گرفته شود و ادامه یابد + فیلم و تصاویر حمله خونین در شهر خیبرپختونخوا پاکستان با ۴۰ نفر کشته و زخمی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) آذربایجان دفاتر سازمان ملل و صلیب سرخ را تعطیل می‌کند طرح اصلاح قانون انتخابات شوراها و انتخابات شهرداران اصلاح شد عراقچی: ایران امنیت خود را نمی‌خرد، بلکه می‌سازد کشمکش نتانیاهو و شاباک بر سر شکست رژیم صهیونیستی در طوفان الاقصی کاهش ساعت کاری کارکنان به تصویب مجلس رسید (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) دیدار الجولانی با عون و السیسی در قاهره (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) تعطیلی پنجشنبه‌ها تصویب شد | کدام دستگاه‌ها از تعطیلی پنجشنبه‌ها مستثنا شدند؟ همراهی و تعامل سازنده مجلس با وزارت امور خارجه، محور گفت‌وگوی دستگاه دیپلماسی با نمایندگان ملت هشدار استاندار تهران درباره ارائه اسکان و اشتغال به اتباع غیرمجاز
سرخط خبرها

وزیر کشور: تسخیر لانه جاسوسی رخ نمی‌داد انقلاب در خطر استحاله قرار می‌گرفت| تلاش دشمن ایجاد واگرایی بین ملت است

  • کد خبر: ۱۳۲۸۷۴
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۱ - ۰۸:۴۴
وزیر کشور: تسخیر لانه جاسوسی رخ نمی‌داد انقلاب در خطر استحاله قرار می‌گرفت| تلاش دشمن ایجاد واگرایی بین ملت است
وزیر کشور تاکید کرد: اگر تسخیر لانه جاسوسی رخ نمی‌داد، انقلاب در خطر استحاله و از دست دادن بسیاری از دستاورد‌ها قرار می‌گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور در جمع مدیران ستادی و استانی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: درآستانه ۱۳ آبان هستیم که روز عزت و افتخار و به تعبیر رهبر معظم انقلاب، روز هویت یابی است.

وزیر کشور ادامه داد: اگر تسخیر لانه جاسوسی رخ نمی‌داد، انقلاب در خطر استحاله و از دست دادن بسیاری از دستاورد‌ها قرار می‌گرفت.   ۱۳ آبان نقطه جدید و به تعبیر امام راحل (ره) انقلاب دوم شد. در آن ایام، جریانات مخالف و معارض به گونه‌ای حرکت می‌کردند و فتنه‌هایی برپا، دروغ‌هایی راست و راست‌هایی دروغ پنداشته می‌شد که به غیر از تسخیر لانه جاسوسی، انقلاب در مسیر درست خود حرکت نمی‌کرد.

وحیدی اظهار کرد: نقطه این حرکت هم دانشجویان بودند. این اتفاق جای تبریک و یادآوری مداوم دارد تا با توجه به آن اتفاق بزرگ و سند‌های فراوانی که به دست آمد، فراموش نشود که دشمنان به دنبال چه بودند.

وی با اشاره به اغتشاشات اخیر، این سوال را مطرح کرد که چرا دستگاه‌های جاسوسی دشمن بر دانشگاه‌ها متمرکز شده اند و گفت: دانشگاه قلب تپنده انقلاب اسلامی برای رفتن در مسیر اعتلا و تعالی است.  مسیر عزت، استقلال و قدرت ایران به ویژه برای رویارویی با نظام سلطه، از مسیر تعالی دانشگاه‌ها می‌گذرد.

وحیدی با یادآوری رشد علمی دانشگاه‌ها و کسب رتبه‌های برتر علمی در جهان، اظهار کرد: قدرت جمهوری اسلامی در فناوری‌های نوین، از همین دانشگاه‌ها برآمده است. قدرت علمی نظام اسلامی‌ می‌تواند پشتوانه پیام‌های انقلابی باشد و با به کارگیری ظرفیت‌های خدادادی، رسیدن به قله‌های قدرت امکان پذیر است.

وی تصریح کرد: اگر دانشگاه مورد حمله واقع شود، هم رشد علمی را متوقف و هم آینده سازان کشور را دچار خدشه فکری، روحی و باوری می‌کند و ضعفی القا می‌شود که در پس آن، این همه توانمندی دیده نشود.

رئیس شورای امنیت کشور تاکید کرد: به همین دلیل دانشگاه به محلی برای تلاش دشمن در تامین اهداف خود تبدیل می‌شود. تلاش دشمن برای ایجاد واگرایی بین ملت است یعنی هرآن چیزی که می‌تواند دو گانه و سه گانگی سازی در جامعه ایجاد کند و ملت را رو در روی هم قرار دهد.

وحیدی تصریح کرد: در شرایط فعلی، دانشگاه ما به سمت قله‌های علمی حرکت می‌کند، اما چارچوب ذهنی که برای دانشجویان ساخته می‌شود، چیز دیگری است. آن چنان جنگ شناختی انجام می‌شود که آن دانشجویی که در اغتشاشات حاضر می‌شود، این‌ها را نمی‌بیند.

وی با انتقاد از رهاشدگی فضای مجازی در سال‌های اخیر، از اساتید دانشگاه‌ها خواست تا دستاورد‌های انقلاب اسلامی را برای جوانان، تبیین و در این مسیر از برنامه کرسی‌های آزاد اندیشی استفاده کنند.

وزیر کشور با یادآوری شعار امسال که رهبر معظم انقلاب "تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" را برآن نهاده‌اند، گفت: امسال، سال دانش بنیان است یعنی باید پاسخ دشمن را با توسعه در این حوزه‌ها باید بدهیم.

وحیدی با بیان اینکه از صمیمم قلب افتخار می‌کنیم که زیر پرچم رهبری هستیم که پرچم دار اخلاق، معنویت، سیاست، دیانت، علم و دلسوزی است، افزود: ولایت فقیه مهم‌ترین نقطه قوت، قدرت، تعالی و اعتلای کشور که عزت، عظمت و قدرت کشور را در مقابل همه این بیگانگان حفظ کرد.

وی ادامه داد: کسی که نمی‌خواهد کشور به اعتلا و پیشرفت برسد، تمام قد علیه این رکن فعالیت می‌کند. می‌دانند که رهبر عزیز ما انقلاب را از گذرگاه‌هایی عبور می‌دهد که دیگر نمی‌توانند با آن به مقابله برخیزند.

وزیر کشور با بیان اینکه اغتشاشات اخیر، جنگ ترکیبی بسیار پیچیده بوده و هست، اضافه کرد: دشمن به دنبال ایجاد شکاف بین مردم و دولت است در حالیکه رویکرد دولت سیزدهم، ارتباط با مردم است. دشمنان نمی‌خواهند این رابطه وجود داشته باشد و به دنبال قطع آن هستند.

وحیدی با بیان اینکه مسایل اقتصادی کشور با قدرت به پیش می‌رود، اظهار کرد: چه کسی در جهان است که در اوج فشار تحریم، بزرگترین اصلاح اقتصادی را انجام دهد. این مساله نشان می‌دهد که استحکام درونی شکل گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->